Признанија и почести

Признанија и почести

Постојаната побарувачка за квалитет на производите и ефикасност на сервисните услуги на Schmitz Cargobull предизвикуваат интерес кај медиумите и форумите. Во последната година Schmitz Cargobull доби многу награди и признанија.
Иновација на приколки 2021
Категорија Околина
16 новинари од соодветни европски медиуми
Хановер, Германија
Европска награда за транспорт за одржливост 2019
Концепт за долги рути EcoDuo
списанието Huss
Минхен, Германија
Најдобра марка 2019
Категорија Приколки Конструкција со тврда страна/ладилник
награда за имиџ на списанието ETM
Штутгарт, Германија
Иновација на приколки 2019
Концепт SmartTrailer
16 новинари од специјализирани европски медиуми
Хановер, Германија
Награда за иновација „Зелен камион“ 2019
Концепт за долги рути EcoDuo
списанија VerkehrsRundschau и Trucker
Минхен, Германија
Награда за имиџ 2019
Категорија на конструкција за наменски возила
списание VerkehrsRundschau
Минхен, Германија
Најдобро комерцијално возило за 2019 година
Категорија приколки/конструкции
Саем Comtrans
Москва, Русија
Златен печат за корпоративно здравје 2018
Достигнувања во здравствениот менаџмент при работа
владејачко тело BKK
Фреден, Германија
Најдобра марка 2018
Категории: Полуприколка со церада и ладилник со тврда страна
Награда за имиџ на списанието ETM
Штутгарт, Германија
Награда за иновација „Зелен камион“ 2018
Концепт SmartTrailer
списанија VerkehrsRundschau и Trucker
Дармштат, Германија