Trailer

Приколка - Што започнуваме

Секоја приколка е произведена во модуларен систем од страна на Schmitz Cargobull. Тоа значи: Преку избор и комбинација на варијанти на школка, шасија и дизајн се применуваат желбите на купувачите и барањата кои се специфични за индустријата. Користиме широк спектар на опрема и достигнуваме висок степен на индивидуалност при индустриско сериско производство ориентирано на квалитет.