Z.KI кипер со централна оска

Кипер со централна оска

Киперите со централна оска Z.KI се флексибилно надополнување на возниот парк за транспорт на гломазна стока, спакувана стока, стока на палети и техничка опрема. Со киперите со три страни можете по потреба да направите дополнителен товарен капацитет

Со товарен волумен од 10,3 m³ и без столбови на средина, конструкцијата на киперот со три страни на приколката со централна оска Z.KI не ви нуди многу капацитет, туку максимална флексибилност при товарање и истоварање: Едноделните странични ѕидови и задната врата монтирани за кипење, можат да се здиплат и по избор можат да се испорачаат од алуминиум за помала тежина или челик кој е отпорен на абење.

Предностите на повидок

  • Три насоки на кипење за универзална употреба
  • Страници по избор се од челик или од алуминиум
  • Многу добра способност за маневрирање, благодарение на централната оска


2. Зашрафените столбови на аглите од поцинкуван челик за заварување лесно се прилагодуваат со ексцентричен клуч
3. Едноделниот челичен страничен ѕид е цврста конструкција од мембрана на резервоар.

Кипер со централна оскаЗашрафените столбови на аглите од поцинкуван челик за заварување лесно се прилагодуваат со ексцентричен клучЕдноделниот челичен страничен ѕид е цврста конструкција од мембрана на резервоар.