Контејнерска шасија / Шасија на расклопување

Контактирајте го нашиот Оддел за управување со главни меѓународни клиенти, за да добиете повеќе информации за контејнерски шасии, шасии за контејнер на тркала и шасии за менлив контејнер од Schmitz Cargobull.

Наведете ја примената и вашата транспортна задача, за коишто ви треба вашата шасија. Заедно со вас ќе го најдеме соодветното решение за вашата секојдневна транспортна работа.

Продажба Германија
Tel.: +49 (2558) 81-7001
Е-пошта: info(at)cargobull.com

 

 

GOOSENECK шасија за контејнер

 

STRAIGHT шасија за контејнер

 

Шасија за контејнер S.CF TANK

 

Шасија за контејнери на тркалца

 

Шасија за менлив контејнер