Schmitz Cargobull Корисни пакети

Rough Roadpro

Возилата со ладилници кои се професионално подготвени за лоши патишта, на многу рути се потребни за запазување на термините и подобра економичност. Со корисниот пакет Rough Roadpro Вашето S.KO COOL е најдобро подготвено за најтешките рути.

Schmitz Cargobull полуприколка со тврда страна со опрема Rough Roadpro не нуди солидна предност само при екстремни улици и зимски услови во источна Европа и источна Скандинавија. Корисниот пакет ги исклучува сите модифицирања на возилото кои чинат време и е докажан секаде каде што патот бара најмногу од возачот и возилото. Засилени оски, подолго траење на федерите и тешките амортизери нудат големи резерви. Дисковите за кочници, перниците за амортизери, цревата и контролните елементи се особено заштитени. Вашите предности се поголема достапност транспортен квалитет, помалку истрошување, подобро задржување на вредноста - а со тоа и подоверливи трошоци за животен циклус.

Предностите на повидок:

  • Отпорни: засилени оски и засилени федери
  • поголемо траење на федерите: MRH-пневматски амортизер со засилена воздушна перница (Долготрајна гума) засилен клип на перница
  • Подолг век на траење: Тешки амортизери
  • Дополнителни заштитни лимови: за дискови за кочници, перници на амортизери и EBS
  • Сигурни: заштитени црева и контролни елементи
For Poor RoadsДвојни брави на вртење за дополнителна стабилност и сигурностПневматски амортизери и кочници во заштитна кутијаДополнителен калник позади првата и втората оскаMRH-пневматски амортизер со засилена воздушна перница и засилен клип на перница го штитат товарот и возилото

2. Двојни брави на вртење за дополнителна стабилност и сигурност
3. Пневматски амортизери и кочници во заштитна кутија
4. Дополнителен калник позади првата и втората оска
5. MRH-пневматски амортизер со засилена воздушна перница и засилен клип на перница го штитат товарот и возилото