W.KO менлива приколка

Рационален систем за менување

Менливите приколки не се само перфектен елемент за интермодален транспорт во железничкиот сообраќај. Едноставното менување без губење време овозможува постојано да се зголемува употребата на Вашето возило. Со менливите приколки на Schmitz Cargobull нема да имате компромиси за долгорочната сигурност при инвестирање.

Со нашите менливи приколки, исто така, ги искористувате економичните предности на FERROPLAST со пена NX17 за транспорт со менливи приколки. Притоа не правите разлика, дали се работи за железнички сообраќај или транспорт со камиони: Долготрајноста со подобра изолација, совршената заштита на стоката од надворешни влијанија отпорноста против кражби целосно се вредат за својата цена. Со нашиот модуларен систем на изградба, опремата за транспорт на замрзната и свежа стока, услугата КЕП или изложбената логистика не предизвикуваат никакви проблеми. Уредите за ладење, кои се вградени во конструкцијата на приколката, се достапни исто како и ролетните за во железнички сообраќај, системите за осигурување на товарот и товарање на кат или специјалните дополнителни елементи.

Предностите на повидок:

  • Повисок квалитет на транспорт за сува, замрзната и свежа стока
  • Доверливи трошоци за животен циклус со помош на термалната технологија на FERROPLAST
  • Модуларен систем за изградба на специфична опрема
  • Подобра достапност, лесно чистење, минимално одржување
  • Лесно поправливо при оштетувања
Swap boxes, inter-modal transport, dry freight, refrigerated freight, fresh freight

1/2. Менливите приколки не се само перфектен елемент за интермодален транспорт во железничкиот сообраќај. Едноставното менување без губење време овозможува постојано да се зголемува употребата на Вашето возило. Со менливите приколки на Schmitz Cargobull нема да имате компромиси за долгорочната сигурност при инвестирање.
3. Шасијата на менливите приколки Z.WF на Schmitz Cargobull се достапни во верзијата со централна оска...
4. ... а шасијата A.WF е достапна со вртлива управувачка оска