Моторно возило со церада M.CS и приколка со централна оска Z.CS

Моторно возило со церада со приколка со централна оска

Капацитет од 38 евро-палети.

Кога Вашите возила мораат да ги спојат големиот волумен и подвижноста за употреба во тесни сообраќајни места, возилата со церада на Schmitz Cargobull Ви го нудат вистинското решение.
Со нашите возила со церада можете многу флексибилно да го планирате бизнисот со транспорт на општ товар. Вашите капацитети едноставно се комбинираат и по потреба се разделуваат на две независни единици. Моторните возила и приколки нудат место за 38 евро-палети во делови од 20/18, 19/19 и 18/20. Испорачуваме, според Вашите инструкции, возила од сите големи произведувачи на камиони. Дополнително можат да се испорачаат возила со држачи за палетарки, како и лифт за покрив и покрив на лизгање, Mega-конструкција за товар со висина до 3.000 mm или конструкции за продолжено товарање. Сертификати за осигурување товар според DIN EN 12642 (Код XL) и за пијалаци VDI 2.700 ја поедноставуваат работата со повратни стоки.

Предностите на повидок:

  • Флексибилно решение за транспорт на општ товар, кое не може да се реализира со полуприколки
  • Инвестиција со голема сигурност во случај долгите камиони да бидат претставени ширум европските земји
  • По избор како MEGA или универзална приколка со церада, приколка со страници, како и со церада на диплење или целосно обложена со церада
  • По избор како комбинација за продолжено товарање или опремена место за палетарка
Моторно возило со церада со приколка со централна оска