Полукипер S.KI HEAVY со челична конструкција

Челична конструкција за тежок товар.

За екстремно оптоварување.

 

S.KI HEAVY со челична конструкција се докажува на долг период – на големи градилишта, за примена во фабрики и при транспорт на тежок товар.
Нејзините силни страни се товарниот волумен, носивоста и издржливоста под најтешки услови.

Предностите на повидок

  • Шасија и школка во изведба за тешки работи
  • Флексибилност при проектни задачи со помош на прилагоденото производство на полукипер
  • Многу издржлива конструкција во ребреста верзија

1. S.KI HEAVY со челична конструкција
2. Челичната конструкција за проектни задачи исто така се испорачува со HD-школка и двојни гуми.
3. Челична конструкција во ребреста верзија.

S.KI HEAVY со челична конструкцијаЧеличната конструкција за проектни задачи исто така се испорачува со HD-школка и двојни гуми.Челична конструкција во ребреста верзија.