Полукипери S.KI SOLID со голем волумен

Заоблена челична конструкција

Полукипер за грубо работење

S.KI SOLID со заоблена челична конструкција нуди сè што е важно за постојано висока ефикасност. Особено кога се работи за транспорт на гломазни товари и отпадоци, возилото LIGHT со голем волумен се истакнува со предност во носивоста од околу 800 kg.

Товарен волумен до 55 m³, конструкција од цврст, издржлив челик за заварување, стабилна заварена шасија и школка подготвена за теренско возење – овие фактори го прават S.KI SOLID со заоблена челична конструкција популарно возило во областа на земјоделството и отстранувањето отпад. Долгиот век на траење, малата потреба за одржување и стабилната вредност говорат само за себе.

S.KI SOLID – Преглед на предностите

  • Долг век на траење на конструкцијата со помош на челик кој е отпорен на абење
  • Возила LIGHT со вкупна маса значително под 8t
  • Цврста едноставна механика за сигурно управување на елементите на задниот ѕид
  • Лакирање по избор, во боите на вашето претпријатие


2. Заоблена челична конструкција со оптимизирана тежина на Schmitz Cargobull
3. S.KI 9.6 заоблена челична конструкција со надворешно поставена врата на кипење

Заоблена челична конструкцијаЗаоблена челична конструкција со оптимизирана тежина на Schmitz CargobullS.KI 9.6 заоблена челична конструкција со надворешно поставена врата на кипење