Полукипери S.KI SOLID за на градилиште

Заоблени челични конструкции

Квалификувани за примена на тешки градилишта.

Тежок терен, кратки релации, постојано товарање и кипење – S.KI SOLID со заоблена челична конструкција е совршено подготвена и тоа многу се исплати: Со долг век на траење, голема носивост и малку одржување. Со S.KI SOLID со заоблена челична конструкција, Вие чекорите на успешен пат. Со четири многу издржливи челични шасии, конструкции со различна дебелина на под и ѕидови и седум решенија за задниот ѕид, се применуваат во секоја верзија: Отпорност од абење, празната тежина и трошоците за животен циклус поставуваат стандарди.

Со S.KI SOLID со заоблена челична конструкција, Вие чекорите на успешен пат. Со четири многу издржливи челични шасии, конструкции со различна дебелина на под и ѕидови и седум решенија за задниот ѕид, се применуваат во секоја верзија: Отпорност од абење, празната тежина и трошоците за животен циклус поставуваат стандарди.

Преглед на предностите

  • Оптимизирана верзија на возилото за носивост под 5 t празна тежина
  • Конструкција од цврст и отпорен челик
  • Под по избор од 3,2 mm до 8 mm
  • Конструкцијата и решенијата за задниот ѕид по потреба можат флексибилно да се комбинираат

 
1. Стандардна полуприколка со кипер со 3 оски за влекач со 2 оски.
2. Полуприколка со кипер со 2 оски со распоредување на товарот за влекач со 3 оски.
3. Заоблена челична конструкција во тежински отпимизираната верзија LIGHT. За употреба како алуминиумска конструкција.

Стандардна полуприколка со кипер со 3 оски за влекач со 2 оски.Полуприколка со кипер со 2 оски со распоредување на товарот за влекач со 3 оски.Заоблена челична конструкција во тежински отпимизираната верзија LIGHT. За употреба како алуминиумска конструкција.