Полукипер

Според Вашите стандарди за највисоки потреби

Од Schmitz Cargobull добивате возила за стока со голем волумен, кои точно одговараат на примената – од тежински оптимизираните S.KI X-LIGHT до S.KI HEAVY за екстремни товари на тешки градежни места. Вие ги поставувате целите, ние ги достигнуваме. Со флексибилниот и добро поставен систем за изградба на Schmitz Cargobull можат адекватно да се комбинираат контејнер, заден ѕид, шасија, школка и дополнителна опрема. Изведбата и економичноста се тешки за достигнување на долг временски период.