Полуприколка со церада S.CS Universal

За беспрекорна економичност

Едноставни товарања, голема структурна цврстина, краткотрајна работа при осигурување на товарот и модуларниот систем на изградба на Schmitz Cargobull за опременост според Ваши инструкции – овие карактеристики го прават S.CS UNIVERSAL докажан економичен и сестран за Вашиот бизнис со општ товар. Товарниот простор е оптимално достапен за товарање со палетарка или со кран преку церадите кои се лесни лизгање, лизгачкиот безбедносен покрив на Schmitz Cargobull и задните врати со еден зглоб од алуминиум. За доверливи трошоци за животен циклус се грижи зашрафената шасија која е огноотпорна и лесна за поправање и совршениот погон ROTOS со целосна заштитна опрема.

Предностите на повидок:

  • Поголема цврстина на конструкцијата според DIN EN 12642 (Код XL) со нова заштита на аглите од поцинкуван челик
  • Стабилен алуминиумски преден ѕид: Челична облога како заштита од пробивање со палетарка
  • Дупчиња за врзување по должина на надворешната рамка
  • Дополнително со флексибилниот систем за осигурување на товар кој заштедува време
  • Осен агрегат ROTOS со гаранција од 1.000.000 km*
* без потрошни делови

loading procedures, tructural rigidity, load securing, modular system for equipment, ROTOSЗа беспрекорна економичност