Полуприколка со церада

Возила по мерка за Вашиот сообраќај за општ транспорт.
Полуприколката со церада на Schmitz Cargobull Ви нуди сигурна инвестиција:

  • Модуларен систем на изградба за специфична конфигурација на возило
  • S.CS UNIVERSAL за висока флексибилност во општиот транспорт
  • S.CS MEGA со VARIOS врвна технологија со 3.000 mm висина на товар за оптимална ефикасност на транспорт
  • Поцинкувана, зашрафена шасија со гаранција од 10 години против ’рѓосување
  • ROTOS Премиум осен агрегат со целосна безбедноста опрема