Полуприколка со тврда страна S.KO CITY

Оптимизирано за транспорт на замрзната и свежа стока во градски области.

S.KO CITY Ви нуди убедлив концепт во 4 верзии снабдување на градските продавници со прехранбени производи. Способност за маневрирање, транспортен квалитет, справувањето со товар и енергетската ефикасност претставуваат една права придобивка.

Со нашите S.KO CITY со 1, 2 и 3 оски со механичко управување ќе се справите со тесните улици, приоди и товарни места без губење време. Високо изолираната и хигиенска полуприколка со тврда страна на FERROPLAST која е лесна за чистење, создава одлични услови за рационална логистика на смрзната и свежа стока на кратки и средни дестинации. Опционалните системи за надолжни и напречни разделни ѕидови го разделуваат товарниот простор до четири температурни зони. Бучавата се ограничува со дополнителен алуминиумски под. Концептот добива дополнителни вредности преку својата економичност, затоа што влекачот може да се користи за други задачи додека трае товарањето.

Предностите на повидок:

  • Опрема за градска логистика со долен лифт и оска за управување
  • Едноставно осигурување на товарот: Возило со тврда страна со цврстина на страничниот ѕид до 32 t
  • Дополнително: Уред за ладење и алуминиумски под за намалена бучава
  • Заварен под кој не пропушта течности за пократкотрајно чистење
Полуприколка со тврда страна S.KO CITYПолуприколка со тврда страна S.KO CITY