Полуприколка со тврда страна S.KO COOL возило со ладилник

Новата генерација за рационален транспорт на замрзната и свежа стока.

Постојаното развивање се исплати: Со програмата S.KO COOL технички сте ажурирани за конфигурацијата на Вашиот ладилник со тврда страна.

Новата генерација на нашите ладилници FERROPLAST ги исполнува највисоките стандарди: Способност за носење прехранбени производи и безбедноста на товарот се опширно сертифицирани. Прецизното спроведување на температурата и хигиенските стандарди на товарниот простор обезбедуваат висок квалитет на транспорт. Истовремено заштедувате време преку едноставни товарни процеси и техничка опрема. Други предности на S.KO COOL се енергетска ефикасност, лесна поправливост и добра стабилна вредност. Резултатот е една целосна удобна структура на цена.

Предностите на повидок:

  • Водечки концепт за возила со тврда страна со удобни трошоци за животен циклус
  • Интегрирани решенија за Вашите потреби за ладилници
  • Градба со тврда страна која не пропушта пареа, отпорна на стареење и не се распрскува
  • Едноставно чистење со помош на заварен под кој не пропушта течности
  • Променливост со помош на систем за товарање на кат и/или опрема отпорна на разни температури
S.KO COOL возило со ладилник