Полуприколка со тврда страна S.KO EXPRESS

Одличен пример за курирска служба, експресна испорака и испорака на пакети

Новата генерација на нашите возила за сув товар, со дополнителна опрема од силни панели и профили од FERROPLAST од челик, Ви нудат максимален квалитет и сигурност при транспорт.

Економска предност и ориентирање кон купувачите во курирската служба, експресната испорака и испораката на пакети бараат интегриран концепт на возила. Новата генерација на S.KO EXPRESS ги нуди правилните услови: Приколката со тврда страна на FERROPLAST совршено ја штити вредната стока. Уште подобри карактеристики против кражба го намалуваат ризикот од кражба и трошоците за обезбедување. И модуларниот систем за изградба на Schmitz Cargobull Ви нуди сè што Ви е потребно за самостојно приспособување на Вашето возило: Адекватни решенија за задни и странични врати, ефективна опрема за товарање на кат и осигурување на товарот и тло за товар на оска од 5,5 t или 7,1 t се само неколку клучни зборови.

Предностите на повидок

  • Нова генерација на приколки со тврда страна од FERROPLAST со поголема цврстина
  • Конструкција со поголем ефект против кражба
  • Модален систем за изградба за поисплатлива кориснички уредена дополнителна опрема
  • Осен агрегат на ROTOS од висока вредност со целосна безбедносна опрема
  • Конструкција која е отпорна на стареење, подолг век на возилото и стабилна вредност
Полуприколка со тврда страна S.KO EXPRESS