Полуприколка со тврда страна на диплење

Комбинирајте ги силните страни на возила со тврда страна и со церада.

Верзиите со страна на диплење на нашите возила за сува и замрзната стока имаат една очигледна предност: Високата флексибилност за разни повратни стоки го намалуваат бројот на празни километри и ја зголемуваат заработувачката.

 

До товарниот простор на нашите возила со страна на диплење може лесно да се пристапи исто како кај возило со церада. Транспортниот квалитет и безбедност одговараат на стандардите на возилата на FERROPLAST. Со странична ширина на возилото од 13.314 mm товарна висина од 2.547 mm можат без многу мака да се товараат долги парчиња стока. Страничните врати можат единечно да се отворат за парцијални товари. Исто така можете да сметате на осигурувањето на товарот: Возилото и хоризонталните греди за осигурување ги исполнуваат нормите VDI 2700, DIN EN 12642 (код XL) и директивата на 9.5 Daimler. Со ова се покриваат скоро сите оспорувања за транспорт на општ товар.


S.KO EXPRESS/COOL со страна на диплење – предностите на повидок

  • FERROPLAST во верзија за замрзната или за сува роба
  • Флексибилно скоро за сите транспорти за општ товар
  • Странична ширина за товарање од 13.314 mm
  • Ефикасни парцијални товари со помош на вратите кои се отвораат единечно
  • Опширно и сертифицирано осигурување на товарот

 

2. Универзално решение за рационална брза логистика од приколките со тврда страна на диплење за долги камиони…

3. …до приколка со тврда страна на диплење со дополнителен долен лифт.

Curtainsider, Ferroplast, freight items, folding wall door, refrigerated, dry freightУниверзално решение за рационална брза логистика од приколките со тврда страна на диплење за долги камиони……до приколка со тврда страна на диплење со дополнителен долен лифт.