Полуприколки

Полуприколки со тврда страна според Вашите барања:
Изведба на највисоко ниво.
Возилата се исто толку различни како и Вашите полиња на примена, барањето останува исто: Сакаме да Ве убедиме со флексибилност, квалитет и веродостојност.
Од Schmitz Cargobull добивате возила со тврда страна на приколка, кои веќе многу години нудат максимална изведба за Вашата компанија. Со нашиот систем на изградба, шасијата можете да ја поставувате како што сакате, како на пр. покрив, преден ѕид, странични ѕидови и решенија за вратата на приколката со тврда страна. Исто така, за изборот на стоки и работни услови, нашите возила COOL и EXPRESS Ви ги нудат вистинските опции: Ќе бидат овозможени според товарни системи, обезбедување на товарот, климатизирање и безбедносна опрема според Вашите потреби.