Приколка со тврда страна

A.KO

Приколката со тврда страна од FERROPLAST е совршено изолирана. Така можете да го одржите ветувањето за свежа стока. На пример ако е опремена со странични врати или опции за продолжено товарање. Приколката со тврда страница од Schmitz Cargobull е идеално возило за дистрибуција.

container trailer, FERROPLAST, insulated, side doors, through-loading options, vehicle, distribution business