Полуприколка со платформа S.PR BAU

Ваша универзална приколка за стоки отпорни на сите временски услови.

Силната шасија и страниците кои цврсто се затвораат и лесно се демонтираат, ги прават полуприколките со платформа S.PR Bau цврсти и универзални возила: За Вашиот бизнис со транспорт на градежни материјали и било кои стоки, на кои не им е потребна заштита од временските услови.

Полето на употреба на приколките со платформа S.PR Bau опфаќа голема корисност при силно оптоварување и флексибилност за широк спектар на стоки: Долгите носачи со засилени горни и долни рабови ја прават шасијата отпорна на свиткување и неосетлива на тешки товари. Подот е поставен за осен товар до 8 t. Предниот ѕид по избор е висок 1.200 mm или 2.400 mm и се комбинира со алуминиумски страници со висина од 820 mm или 1.020 mm. Кога Ви е потребна отворена плато-приколка, страниците и столбовите можат да се демонтираат без алат и со малку работа и да се сместат во кутијата за складирање.

Предностите на повидок

  • Широк спектар на употреба како возило со платформа или плато-приколка
  • Засилена, отпорна на свиткување, шасија со способност за тешки товари
  • Цврст под од иверица за осен товар до 8 t
Ваша универзална приколка за стоки отпорни на сите временски услови.