Возила со тврда страна на приколка

Вистинска дополнителна вредност за Вашето претпријатие.

Се зголемува предноста во транспорт на замрзната, свежа и сува стока преку постојано понатамошно развивање. Ви ги преставуваме најдобрите возила со тврда страна на приколка, кои ги изградивме само за Вас: Сегашните тврди страни на S.KO COOL возилата се состојат од панели на FERROPLAST со нова NX17-технологија на пена за уште поголем ефект на изолација. Исто така можете да сметате на уредени концепти при нашите услуги: Од финансирањето до договорот за целосна услуга, безбедноста при планирањето стои секогаш на прво место. Се радуваме кога ни верувате на зборот!