M.KO Возила за продолжено товарање и дистрибуција

За флексибилно управување со капацитетот

Сеедно е кои приоритети ќе ги поставите во возниот парк на Вашата компанија: Испорачуваме силни возила со приколка со тврда страна за сува и изладена стока на база-Возила на сите познати произведувачи на камиони, како и приколки за дистрибуција и продолжено товарање според Вашите потреби.

Возилата за дистрибуција и продолжено товарање едноставно се комбинираат и по потреба се разделуваат на две независни единици. Оваа особина ги прави важни и флексибилни алки во во општиот транспорт и транспортот на замрзната и свежа стока. Со модуларниот систем на изградба на Schmitz Cargobull можете Вашите возила да ги конфигурирате по мерка: Места за до 38 евро-палети, целосен пристап за палетарка или конструкција со страни на диплење за моторни возила и приколки се само неколку клучни зборови. Транспортниот квалитет и нивото на сигурност на новото возило на FERROPLAST во секој случај нуди гаранција за задоволни купувачи.

Предностите на повидок:

  • До 38 евро-палети на едно ниво
  • Целосна флексибилност со помош на долниот лифт
  • Конструкција за моторни возила и приколки по избор со страна на диплење
  • Опција за продолжено товарање за лесен пристап на палетарка со осен товар од 5,5 t или 7,1 t
  • Брзо, хигиенски беспрекорно чистење


1. Испорачуваме силни возила со приколка со тврда страна за сува и изладена стока на база-Возила на сите познати произведувачи на камиони, како и приколки за дистрибуција и продолжено товарање според Вашите потреби.
2. Целосна просторна економичност - дури и при размена на палети: Schmitz Cargobull A.KO со кутии за палети.
3. Комбинацијата од моторно возило и приколка нуди место за 38 палети - и се испорачува по избор со систем за товарање на кат.

Испорачуваме силни возила со приколка со тврда страна за сува и изладена стока на база-Возила на сите познати произведувачи на камиони, како и приколки за дистрибуција и продолжено товарање според Вашите потреби.Целосна просторна економичност - дури и при размена на палети: Schmitz Cargobull A.KO со кутии за палети.Комбинацијата од моторно возило и приколка нуди место за 38 палети - и се испорачува по избор со систем за товарање на кат.

преземање