Servis za finansiranje

Pošteno. Sigurno. Schmitz Cargobull Finance.
To se isplati kod finansiranja namenskih vozila.
Likvidnost, troškovi koji mogu da se kalkulišu, poreske prednosti – to su najvažniji faktori kada se radi o finansiranju TMV. Schmitz Cargobull Finance pružiće Vam sigurne i nezavisne informacije o Vašim mogućnostima. Profitiraćete dodatno od činjenice da znamo tačne prednosti i usluge koje nudi Schmitz Cargobull koje možemo odmah da uzmemo u obzir kod finansiranja. Kao poznavaoci branše razvijamo zajedno sa Vama pravi koncept za finansiranje Vaših prikolica.

I ovde se primenjuje izreka: Servis iz prve ruke.
Preko 100.000 prikolica smo u zadnjih 15 finansirali širom Evrope i to po meri. Zbog toga znamo tačno o čemu pričamo: Sigurnost i fleksibilnost su odlučujući za transportnu branšu. Zbog toga izrađujemo Vam kalkulaciju sa preglednim troškovima. Kupovina kroz najam/kupovina na rate, lizing, Contract Lease ili Contract Hire su varijante koje su se dokazale koje realizujemo sa našim partnerom od poverenja – DLL (De Lage Landen)**. Pri tome orijentišemo se na aspekte korisnosti Vaše prikolice. Na primer onaj koji je svoje poverenje dao ugovoru o potpunom servisu i sistemu telematike za prikolice od Schmitz Cargobull može da uštedi dosta novca i da smanji vremena prekida.

Radni troškovi se smanjuju i time obezbeđujete dugotrajno premiju kvalitet naših proizvoda. Vidite nudimo Vam prednosti kako bi ostali uvek fleksibilni i mobilni.

** DLL je ćerka preduzeće Rabobank. Ona ima vrhunski rejting po pitanju kreditne sposobnosti, ocenu su izvršili Moody's, Standard & Poor's, Fitch i DBRS.