Kamion sa nadgradnjom sa ceradom M.CS i prikolicom sa centralno postavljenim osovinama Z.CS

Kamion sa nadgradnjom sa ceradom i prikolicom sa centralno postavljenim osovinama

Kapacitet za 38 euro paleta.

Ako Vaše vozila treba da ima veliku tovarnu zapreminu i okretnost za upotrebu na uskim prostorima onda su segmentni vučni vozovi sa ceradom od Schmitz Cargobull pravo rešenje za Vas.
Našim segmentnim vučnim vozovima možete u generalnom transportu da obezbedite visoku fleksibilnost u disponiranju. Vaši kapaciteti se lako kombinovati i po potrebi moguće ih je razdeliti u dve jedinice. Kamioni sa nadgradnjom i prikolice obezbeđuje mesta za do 38 euro paleta u raspodeli 20/18, 19/19 i 18/20. Naše nadgradnje isporučujemo sa teretnim motornim vozilima svih poznatih proizvođača. U ponudi imamo kao opciju vozila sa držačima za prenosne viljuškare, kao i sa podiznim i kliznim krovom, Mega nadgradnju sa do 3.000 mm svetle utovarne visine ili nadgradnje sa prolazom. Sertifikati za osiguranje tovara po DIN EN 12642 (Code XL) i VDI 2.700 pića olakšavaju, po izboru, veće iskorišćenje kod povratnih tovara.

Prednosti u pregledu:

  • Fleksibilno rešenje za generalni transport koje ne može da se pokrije poluprikolicama
  • Visoka sigurnost investicija u slučaju uvođenje dugih teretnih motornih vozila u drugim europskim državama
  • Po izboru kao MEGA ili univerzalna prikolca sa ceradom, sa nadstranicama, kao i sa potpuno kliznom ceradom ili potpunom ceradom
  • Po izboru u kombinaciji sa prolazom ili sa opremom za prenosne viljuškare
Curtainsider truck, central-axle trailer, 38 Euro Pallets, high loading volumes