Poluprikolice S.CS sa proširenom sertifikatom za transport pića u buradima

Puna fleksibilnost za logistiku pića i generalni transport

Sertifikatom sa osiguranje tovara DIN EN 12642 (Code XL) moguće je isto toliko efikasno da se poluprikolice sa ceradom od Schmitz Cargobull koriste u transportu standardnog tovara, kao i u logistici pića. Nakon proširenja sertifikata od strane TÜV Nord moguće je obavljati i siguran transport gajbi sa pićem, kao i robe u buradima.

Sa pojačanim Safety Roof krovom, pojačanim nadstraničnim letvama, četiri reda aluminijumskih letvi i visokootpornom ceradom sa 24 zatezača traka nije potrebna upotreba kaiševa za zatezanje kod kompaktnog utovara. Kod gajbi za piće koje se nalaze na drvenim paletama se bočna kompaktnost dobija uz pomoć zakretnih letvi. I kod utovara tovara putem viljuškara ili krana klizni krov i lako pomične nadstranične letve omogućavaju optimalni pristup tovarnom prostoru.

1. Delimični tovara se osiguravaju sa poprečnim letvama od pomeranja uzdužno.
2. Kompaktan utovar: Letve u standardnoj poziciji za euro palete.
3. Spoljašnji ram sa pojačanom stopom za nadstranične letve i lajsnom za fiksiranje paleta

Delimični tovara se osiguravaju sa poprečnim letvama od pomeranja uzdužno.Kompaktan utovar: Letve u standardnoj poziciji za euro palete.Spoljašnji ram sa pojačanom stopom za nadstranične letve i lajsnom za fiksiranje paleta