Poluprikolica sa ceradom S.CS MEGA

Vaše vozilo za transport velikih zapremina sa 3.000 mm visinom tovarnog prostora.

S.CS. MEGA sa VARIOS TopTechnology sa nadgradnjom varijabilnom po visini pruža Vam sve prednosti koncepta prikolice sa ceradom i optimalne preduslove u transportu velikih zapremina - specijalno za klijente iz automobilske industrije: 3.000 mm visina tovarnog prostora omogućava transport 3 žičana boksa, jedan iznad drugog. Kod utovar euro paleta na raspolaganju su 34 mesta za palete u jednom nivou. Serijski podizni krov moguće je podignuti jednostrano ili obostrano za utovar viljuškarom. Pomeren može da se koristi i za utovar kranom. A za nivelaciju visine između tovarnog prostora vozila i rampe sa MRH ogibljenjem potrebno Vam je samo jedan zahvat.

Prednosti u pregledu:

  • 3.000 mm visine tovarnog prostora za tri žičana boksa, jedan iznad drugog
  • Osiguranje tovara sertifikovano po DIN EN 12642 (Code XL) i DL smernicama 9.5
  • Podizni i klizni krov za brz utovar viljuškarom ili kranom
  • Zadnja vrata od aluminijuma sa jednostrukom zglobnom šarkom koja ne zahteva velika održavanja i duplim unutrašnjim okretnim šipkama zabravljivanje
  • 100 m³ utovarne zapremine za 96 žičana boksa
Your High-Volume Vehicle with 3,000 mm Cargo Area HeightThe usable internal height of up to 3,050 mm gives you room for 3 stacked boxes for automotive transport.The S.CS MEGA is available for use in fixed truck combinations even without VARIOS TopTechnology.