Poluprikolica sa ceradom S.CS PAPER

Profesionalno pripremljena za transport papira

Ako transportujete teške koture papire i po potrebi druge delimične tovara onda je S.CS sa PAPER opremom pravo vozilo za Vas. Šasija i oprema su do detalja prilagođeni zahtevima ovog segmenta. Optimalni utovar kod ove prikolice sa ceradom je obezbeđen serijski kliznim krovom.

Poluprikolica S.CS sa PAPER opremom ispunjava sve kriterijume za racionalnu logistiku papirom: Solidna osnova je zasnovana na specijalno koncipiranim šasijama sa kratkim rastojanjem poprečnih nosača i podova za maks. 9 t osovinsko opterećenje od strane viljuškara po DIN EN 283.  Koturi papira mogu da se osiguraju položeni uspravnom, uzdužno i poprečno. Pojednostavljeno je rukovanje tovarom uz pomoć četiri joloda šina sa integrisanim raster otvorima za tačno pozicioniranje sigurnosnih klinova. Spoljašnji ram poseduje kontinuirane otvore za vezivanje i 13 ušica za vezivanje koje se mogu upustiti.

Prednosti u pregledu:

  • Proverena sigurnost za transport kotura papira po VDI 2.700, list 9
  • Sertifikovana čvrstoća nadgradnje po DIN EN 12642 (Code XL) za generalni transport
  • 4 čelične šine celom dužinom sa raster otvorima za lak utovar pomoću Joloda sistema utovara i fleksibilni sistem osiguranja tovara
  • Nadgradnja prikolice sa ceradom sa 3 para zglobnih držača, kliznim krovom i opcionalnim podizačem krova
Profesionalno pripremljena za transport papira