Zo'n beetje beste vrienden

Zo'n beetje beste vrienden

Alles via één aanspreekpunt - dit zou het motto van de samenwerking tussen J.S. Logistiek uit Kirkel in Saarland en Schmitz Cargobull kunnen zijn.

Een heel bijzonder partnerschap

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1997 heeft oprichter en eigenaar Jérôme Schüssler ongeveer 200 trailers besteld bij het Westfaalse bedrijf. En pas dit jaar heeft hij nog eens 20 nieuwe schuifzeilopleggers S.CS MEGA EXECUTIVE toegevoegd. Het EXECUTIVE-pakket omvat de trailertelematica TrailerConnect, een bandenspanning-controlesysteem en Full Service voor trailers en banden.

Als je Jerome Schüssler vraagt waarom hij altijd op Schmitz Cargobull vertrouwt, zegt de Saarlander: "Het is het totaalpakket van productkwaliteit, service en advies dat Schmitz Cargobull voor mij onmisbaar maakt. En niet alleen als de zon schijnt: "Als een van de zeldzame problemen in de afgelopen twee decennia is ontstaan, kun je er altijd openlijk over praten en Schmitz Cargobull heeft er altijd alles aan gedaan om het op te lossen."

Het bedrijf uit Kirkel, gelegen in het grensgebied van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg, plant ongeveer 500 eenheden per dag in en is in Europa onderweg, met name voor de automobiel-, chemische en consumptiegoederenindustrie. J.S. Logistics hecht ook bijzonder veel belang aan een professionele en vlotte douaneafhandeling voor transporten van en naar overzee in het belang van haar klanten. Contractlogistiek is nu een andere belangrijke steunpilaar geworden. De dochteronderneming J.S. Industrieservice verzorgt niet alleen het transport en de afhandeling vanaf de goederenontvangst of fabriekspoort, maar zorgt ook voor een vlotte interne materiaalstroom met eigen medewerkers.

Op deze manier is J.S. Logistics in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een full-service dienstverlener op het gebied van logistiek, die alles uit één hand aanbiedt. Geen wonder dus dat Jérôme Schüssler enthousiast is over het EXECUTIVE totaalpakket van Schmitz Cargobull: "Gelijkgestemden komen graag samen."