Oplossingen voor elke sector

Oplossingen voor elke sector

Elke lading stelt speciale eisen aan het voertuig. Schmitz Cargobull biedt voor bijna elke transportopdracht een oplossing. Van bulkgoederen tot het sterk gereguleerde transport van farmaceutische producten, u vindt bij ons een oplossing.
The S.KI LIGHT bulk tipper semi-trailer with aluminium box body for agricultural and forestry goods

Landbouw

Goederen uit de land- en bosbouw met een laag stortgewicht kunnen in de volume-uitvoering van de aluminium laadbak van de S.KI LIGHT schoon, veilig en voorzichtig worden getransporteerd.
Meer weten
S.KO COOL SMART box body semi-trailer with integrated telematics

Koelvervoer

Koelvervoer stelt andere eisen aan de voertuigen. De versheid en de kwaliteit van de goederen moeten uiteraard worden gewaarborgd. Tegelijkertijd vormen strenge hygiëne- en milieuvoorschriften een bijzondere logistieke uitdaging.
Meer weten
The optimum transport of steel coils or split strips with the S.CS COIL curtainsider semi-trailer

Papierrollen en staalcoils

Schmitz Cargobull biedt met de schuifzeiloplegger S.CS COIL en de schuifzeiloplegger S.CS PAPER twee voertuigen, die speciaal voor het transport van zware rollen zijn ontworpen. Een hoog laadvermogen, veilig transport en de bescherming van de goederen staan centraal.
Meer weten
S.CS curtainsider semi-trailer for beverage transport

Dranken

Bij het vervoer van dranken worden zware gewichten verplaatst in een grote verscheidenheid aan verpakkingstypen. Schmitz Cargobull voertuigen die speciaal zijn ontworpen voor het vervoer van dranken met de juiste apparatuur voor het vastzetten van de lading, bieden de nodige flexibiliteit.
Meer weten
Reliable asphalt transport with the S.KI SOLID tipper semi-trailer

Bouwmaterialen

Stortgoederen hebben zeer verschillende fysieke eigenschappen. Zand, grind of warm asfalt stellen elk hun eigen eisen aan het voertuig. Schmitz Cargobull biedt verschillende kippers van aluminium of staal met of zonder thermische isolatie aan.
Meer weten
The S.CS MEGA curtainsider semi-trailer is setting the standard in bulk transport.

Chemie

Ter bescherming van mens en milieu is het vervoer van chemicaliën aan bijzonder strenge regels onderworpen. Veiligheid heeft hier de hoogste prioriteit. Schmitz Cargobull biedt voertuigen met antislipvloeren, ADR-apparatuur voor gevaarlijke stoffen en de modernste en meest flexibele apparatuur voor het vastzetten van ladingen.
Meer weten
S.CS curtainsider semi-trailer in automotive transport

Automotive

De automobielindustrie stelt bijzonder hoge eisen aan het transport en er gelden eigen richtlijnen. Meestal worden gitterboxen gebruikt, die in combinatie met het bijbehorende voertuig op een vormvaste manier kunnen worden geladen.
Meer weten
Efficient transport of dry freight with the M.KO EXPRESS truck.

Droge lading

Veel soorten lading moet veilig en vooral droog worden vervoerd. Om dergelijke droge lading betrouwbaar en efficiënt te vervoeren, biedt Schmitz Cargobull verschillende voertuigen met gesloten opbouw aan.
Meer weten
Box body semi-trailer S.KO COOL SMART

Farmaceutische producten

De farmaceutische industrie is afhankelijk van kwaliteitsgerichte toeleveringsketens, logistieke processen en compliance. Schmitz Cargobull levert de voertuigen die voldoen aan de hoge prestatienormen in het farmaceutisch transport in overeenstemming met de respectievelijke wettelijke voorschriften.
Meer weten
Schmitz Cargobull container chassis are constructed using high-strength steel profiles and systematically protected against corrosion.

Intermodaal transport

Gecombineerd vervoer combineert de voordelen van elk vervoermiddel en draagt bij aan een ontlasting van de wegen en aan een vermindering van het vrachtverkeer. Het containerchassis van Schmitz Cargobull, als integraal onderdeel van deze transportketen, biedt transporteurs een hoge mate van flexibiliteit en een eenvoudige bediening.
Meer weten
Efficient transport of dry freight with the M.KO EXPRESS truck.

KEP

Stiptheid, veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de belangrijkste factoren om de taken in de koeriers-, expres- en pakketdienst onder de knie te krijgen. Hiervoor heeft u een eenvoudige, flexibele en efficiënte transportoplossing nodig om ervoor te zorgen dat veeleisende klanten altijd op tijd worden bevoorraad.
Meer weten
Lath-free POWER CURTAIN for curtainsiders

General Cargo

Veelzijdig inzetbare voertuigen die ook bij zware belastingen betrouwbaar en veilig zijn. Snelle laadprocessen en effectieve ladingzekering om stilstand te voorkomen.
Meer weten
S.PR BAU platform semi-trailer for construction site transport

Bouwplaatstransport

Bij het transport op de bouwplaats spelen het laadvermogen en een robuust onderstel de belangrijkste rol. Bouwmaterialen en bouwmaterieel moeten over ruw terrein worden getransporteerd. Onder deze veeleisende omstandigheden tellen prestaties en tractie.
Meer weten
M.CS with POWER CURTAIN

Volumetransport

Bij volumetransport gaat het hoofdzakelijk om laadcapaciteit. Hiervoor worden voertuigen met de grootst mogelijke binnenhoogte en de laagst mogelijke verbruikswaarden gebruikt. De voertuigen van Schmitz Cargobull combineren een hoge mate van zuinigheid met een voorbeeldige betrouwbaarheid.
Meer weten
S.KI SOLID tipper semi-trailer for the transport of recycling materials

Recycling

Metaalschroot en andere zware, grove volumegoederen stellen hoge eisen aan transportvoertuigen. De kipperoplegger S.SK SOLID met een ronde stalen laadbak kan deze ruwe lading aan en scoort met zijn hoge rentabiliteit.
Meer weten