Intermodaal transport

Intermodaal transport

Gecombineerd vervoer combineert de voordelen van elk vervoermiddel en draagt bij aan een ontlasting van de wegen en aan een vermindering van het vrachtverkeer. Het containerchassis van Schmitz Cargobull, als integraal onderdeel van deze transportketen, biedt transporteurs een hoge mate van flexibiliteit en een eenvoudige bediening.
The S.CF 40' LX offers you the perfect solution when your top priority is the efficient transport of 20' and 40' containers positioned flush with the rear of the trailer.

S.CF 40' LX

Het containerchassis S.CF 40' LX biedt u het passende concept, wanneer een rationeel vervoer en een aan de achterzijde van het chassis aansluitende plaatsing van 20' en 40' containers prioriteit heeft. Hij draagt 20' containers achter aansluitend, alsmede 2 x 20' containers en 40' tunnelcontainers. Het pneumatische, in de centrale kokerbalk gelagerde achterste uitschuifgedeelte is licht en snel bedienbaar en behoeft voor 40' containers zonder tunnel geen afstelling.
Meer weten
The S.CF EURO 45 semi-trailer container chassis delivers flexibility.

S.CF 45' EURO

De containeroplegger S.CF EURO 45' zorgt voor flexibiliteit, veiligheid en rendabiliteit. Containers van 20' tot 45', EU-containers met lange tunnel en schuine hoeken worden beveiligd met verschillende vergrendelingssystemen. De uitschuifbare onderrijbeveiliging is bij de S.CF EURO standaard.
Meer weten
The S.CF 45' EURO LIGHT is equipped as standard to transport 40' tunnel containers and 45' Euro containers.

S.CF 45' EURO LIGHT

Het containerchassis S.CF 45' EURO LIGHT transporteert 40'-tunnel- en 45'-EG-containers. Het lichte onderstel maakt een hoger laadvermogen, een lager brandstofverbruik en een optimale kosten-baten-verhouding mogelijk.
Meer weten