Volumetransport

Volumetransport

Bij volumetransport gaat het hoofdzakelijk om laadcapaciteit. Hiervoor worden voertuigen met de grootst mogelijke binnenhoogte en de laagst mogelijke verbruikswaarden gebruikt. De voertuigen van Schmitz Cargobull combineren een hoge mate van zuinigheid met een voorbeeldige betrouwbaarheid.
M.CS with POWER CURTAIN

M.CS / Z.CS

Voor het volumetransport zijn de maximale laadcapaciteit met een laag leeggewicht en lage verbruikswaarden doorslaggevend. De uit motorwagen-curtainsider M.CS en middenasser-curtainsider bestaande combinatie biedt dit laadvolume en tegelijkertijd een hoge wendbaarheid voor het vervoer in stedelijke gebieden.
Meer weten
Organise efficient bulk transport with the M.KO Z.KO through-loading trailer

M.KO / Z.KO

Vooral bij volumetransporten waarbij veel goederen in de kortst mogelijke tijd geladen of gelost moeten worden. De voor heftrucks toegankelijke doorladercombinatie bestaande uit een gesloten motorwagen met middenasseraanhanger M.KO/Z.KO is hier de optimale oplossing. Het voertuig hoeft voor het laadprooces maar een keer naar het laadperron te worden gemanoeuvreerd
Meer weten
The S.CS MEGA curtainsider semi-trailer is setting the standard in bulk transport.

S.CS MEGA

De voor het volumetransport aangepaste chassis van de schuifzeiloplegger S.CS MEGA zorgt voor een bijzonder groot laadvolume. De lage hals in combinatie met laagprofielbanden maakt optimaal gebruik van de wettelijk toegestane totale hoogte.
Meer weten