Telematica dataservice

Telematica dataservice

Met TrailerConnect® ontvangt u alle noodzakelijke informatie over uw voertuigen. Hoogwaardige technische componenten en sensoren registreren de gegevens van uw trailer en sturen deze door naar het telematicaportaal.
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.
 • Toestand van de trailer en de lading altijd in beeld
 • Filterfunctie voor individueel instelbare aanzichten
 • Met slechts enkele muisklikken naar de gewenste evaluatie
 • Overzichtelijke gebeurtenis-, temperatuur- en positiehistorie
 • Eenvoudige gegevensexport
 • Geen stilstand van het voertuig als gevolg van een waarschuwingsbericht
 • Documentatie van technische incidenten en informatie over het oplossen van het probleem
 • Alle gegevens van het wagenpark worden onafhankelijk van de telematicaprovider weergegeven.
 • Eén aanspreekpunt voor vragen
 • Verlaging van de exploitatiekosten door het vervallen van de verscheidenheid van portaalproviders
 • Uniforme presentatie en eenvoudige bruikbaarheid

Grote flexibiliteit

Data-export: Overdracht van de telematica-informatie van TrailerConnect® via een API-interface aan andere softwaresystemen die u in uw bedrijf gebruikt.
Data-import: Integratie van telematica-gegevens van andere fabrikanten in het TrailerConnect®portaal via een algemene invoerinterface.
Statement by Olaf Duden
De transformatie van de hele logistieke industrie verloopt in een snel tempo. Het is essentieel om nu de juiste partners te hebben, vooral in de telematicabranche.
Olaf Duden, Fleet Manager EURO-Leasing GmbH,
Statement by Katja Seifert
Het is onze doelstelling de veiligheid en traceerbaarheid van de producten te garanderen. Dit bereiken we door real-time overdracht van temperatuur- en positiegegevens.
Katja Seifert, wagenpark en verzekeringsmaatschappij Spedition Kaiser & Schmoll,
Philipp Wegm?ller
Bij intermodaal vervoer van bederfelijke goederen is het essentieel om altijd te weten waar onze voertuigen zich bevinden en om te garanderen dat de koelketen in stand wordt gehouden.
Philipp Wegmüller, voorzitter van de Raad van Bestuur railCare AG,
Statement by Gert Kautetzky
Gecertificeerde temperatuurrapporten en een uitgekiend alarm- en temperatuurmanagement zijn zeer belangrijk voor het transport van farmaceutische producten.
Gert Kautetzky, Spedition Kautetzky,
Statement by Sascha Kost
Via geofence-punten worden we op de hoogte gebracht wanneer de trailer op een locatie aankomt, zodat we noodzakelijke reparaties en onderhoud op voorhand kunnen inplannen.
Sascha Kost, wagenpark-leiding Transporte Jankowski,
Statement by Ronja Assmann
In het nieuwe telematicaportaal 2.0 hebben we duidelijke, directe toegang tot alle informatie over onze voertuigen - indien gewenst ook mobiel op smartphones of tablets.
Ronja Assmann, wagenpark Assmann Logistik GmbH,

beUpToDate-app voor het TrailerConnect®-portaal

beUpToDate - voor een gemakkelijke en eenvoudige bewaking van het wagenpark via de smartphone. De beUpToDate app geeft u een overzicht van de belangrijkste gegevens van uw vloot in realtime en toont de posities van uw trailers op de vlootkaart.

Ons tariefmodel

Diverse mogelijkheden, op maat gemaakt voor uw bedrijf

U kunt onze tariefmodules flexibel boeken geheel volgens uw behoeften. De module "TrailerConnect Info" biedt u informatie voor het monitoren van uw wagenpark. Met "TrailerConnect Control" beschikt u over een betrouwbaar systeem voor de aansturing van belangrijke functies op uw voertuigen. Alle gegevens worden 12 maanden bewaard, of langer als u dat wenst. Met onze drie extra modules heeft u volledige transparantie van uw wagenpark en bent u voorbereid op alle eisen van het dagelijkse transport.
 • Waarom is de TrailerConnect® telematica vooral in de S.KO Cool Smart een innovatieve toepassing?
  Omdat telematica in de oplegger helpt om veel bewakings- en besturingsprocessen in het voertuig en de lading efficiënter en transparanter te maken, waardoor een aanzienlijke optimalisatie mogelijk is.
 • Welke voordelen biedt een OEM-systeem mij?
  Alle componenten zijn in de trailer optimaal met elkaar verbonden, op elkaar afgestemd en professioneel geïnstalleerd volgens de normen van de automotive-industrie. Dit garandeert een hoge kwaliteit en maximale beschikbaarheid van het systeem.
 • Behalve positie-informatie - wat moet mijn trailer-telematica nog meer kunnen?
  Naast positie-informatie moet de trailertelematica een intelligent netwerk en een snelle diagnose van alle componenten van de trailer bieden, evenals een veilig, geïntegreerd temperatuurmanagement. Met het juiste telematicasysteem kunnen processen worden geoptimaliseerd en kan de transportveiligheid worden verhoogd.

+32 9 377 51 88

Contacteer ons

Om u in contact te brengen met de juiste verkoper, stuurt u ons een bericht met uw vragen, zodat we het gesprek met u kunnen aangaan!