Bouwmaterialen

Bouwmaterialen

Stortgoederen hebben zeer verschillende fysieke eigenschappen. Zand, grind of warm asfalt stellen elk hun eigen eisen aan het voertuig. Schmitz Cargobull biedt verschillende laadbakkippers van aluminium of staal met of zonder thermische isolatie aan.
The S.KI LIGHT tipper semi-trailer with aluminium box body.

S.KI LIGHT

Fijnkorrelige bulkmaterialen kunnen schoon, veilig en voorzichtig worden getransporteerd in de aluminium laadbak van de S.KI LIGHT.
Meer weten
The S.KI LIGHT tipper semi-trailer with aluminium box body and thermal insulation for the transport of asphalt

S.KI LIGHT met Thermo-isolatie

De aluminium laadbak van de S.KI LIGHT oplegger kipper met volledige warmte-isolatie volgens DIN 70001 is de transportoplossing voor de wegenbouw, ontworpen voor een optimaal laadvermogen.
Meer weten
The S.KI SOLID tipper semi-trailer with rounded steel body for the transport of construction materials.

S.KI SOLID

De universele en solide oplossing voor het transport van verschillende bouwmaterialen. De S.KI SOLID-kipperoplegger overtuigt door zijn hoge slijtvastheid.
Meer weten
Reliable asphalt transport with the S.KI SOLID tipper semi-trailer

S.KI SOLID met Thermo-isolatie

De thermische isolatie zorgt voor uitstekende isolatie-eigenschappen en een hoge waardevastheid. Door het lage zwaartepunt van het onderstel heeft het voertuig een betere wegligging en een hoge stabiliteit tegen kiepen. Standaard heeft de laadbak een vierpunts temperatuurmeting door zijwaartse openingen. Optioneel: Voorbereiding van een elektronische meettechniek
Meer weten
The matching M.KI truck tipper body with rounded steel body for all popular trucks.

M.KI

De motorwagenkipper M.KI met een ronde stalen bak is de universele transportoplossing voor bulkgoederen. De kipperopbouw overtuigt door zijn hoge slijtvastheid en is daarom zeer geschikt voor bouwmaterialen.
Meer weten
Truck Tipper with thermal insulation

M.KI met thermische isolatie

De M.KI kipperopbouw voor motorwagens met ronde stalen bak en volledige thermische isolatie volgens DIN 70001 optimaliseert het vervoer van kleine hoeveelheden asfalt in de wegenbouw.
Meer weten