Elektrische koeling - S.CUe

Elektrische koeling - S.CUe

De S.CUe is het prototype van een elektrische transportkoelmachine voor de S.KO COOL SMART. 100 % prestaties zonder uitstoot, speciaal ontwikkeld voor het distributieverkeer in de binnenstad.

Nieuwe elektrische transportkoelmachine S.CUe

Schmitz Cargobull levert met de S.CUe een bijdrage aan de CO2-reductie en biedt een duurzaam systeem voor geoptimaliseerde ecologische transport- en logistieke concepten. In overeenstemming met onze kernwaarden van het merk "betrouwbaar en innovatief" werkt Schmitz Cargobull voortdurend aan de implementatie van milieuvriendelijke en duurzame transportconcepten.

Nieuwe elektrische transportkoelmachine S.CUe

De zuiver elektrisch aangedreven, emissievrije S.CUe (elektrische opleggerkoeling) is speciaal ontworpen voor distributietransport. Elektrische mobiliteitsconcepten worden steeds belangrijker bij het terugdringen van de uitstoot van schadelijke stoffen. De koelmachine met geïntegreerde vermogenselektronica zorgt voor een koelvermogen van 15.900 watt en een verwarmingsvermogen tot 9.100 watt om goederen emissievrij te koelen of te verwarmen. De accu's zijn zo aan het steunpotenframe en in het achterste gedeelte van de gesloten oplegger gemonteerd, dat er voldoende ruimte overblijft voor een palletbox. De S.CUe-koelmachine is slechts iets zwaarder dan een dieselaggregaat. De capaciteit van de batterij is schaalbaar (tot 65 kWh) door het modulaire principe, waardoor een elektrische werking tot tien uur mogelijk is, afhankelijk van de behoefte.