Полуприколка со тврда страна S.KO COOL возило со ладилник

Технологија на ладење.

Опрема со трговска марка за сигурен ланец од ладилници.

Важен дел за економскиот успех има изборот на квалитетната техника за ладење како и законски пропишаните уреди за надгледување на температурата. Schmitz Cargobull се потпира на сигурноста и на многуте експерти на водечкиот произведувач. Опремата со трговска марка на Thermo King и Carrier фабрички се вградуваат. Еколошките варијанти и PIEK-сертифицираната опрема се испорачуваат по желба.

 

1. Exclusively for the EXECUTIVE package: The transport refrigeration unit from Schmitz Cargobull, impressing experts ever since it arrived on the market.
2. Full height, half width: The Schmitz Cargobull roof evaporator sets benchmarks in terms of dimensions and ensures you get maximum interior height.
3. Изолиран капак за вентилација и издувување: Со заштитна решетка и мрежа за заштита од муви.
4. Преден ѕид и табла за поврзување: Подготвени за техниката за ладење.
5. По желба: Ладилници од Thermo King ...
6. ... или од Carrier.

Exclusively for the EXECUTIVE package: The transport refrigeration unit from Schmitz Cargobull, impressing experts ever since it arrived on the market.Full height, half width: The Schmitz Cargobull roof evaporator sets benchmarks in terms of dimensions and ensures you get maximum interior height.Изолиран капак за вентилација и издувување: Со заштитна решетка и мрежа за заштита од муви.Преден ѕид и табла за поврзување: Подготвени за техниката за ладење.По желба: Ладилници од Thermo King ...... или од Carrier.