Општ товар

Општ товар

Разновидно применливи возила, коишто се достојни и безбедни и при најтешките услови. Брзо товарање и ефективно прицврстување на товарот за да се скрати времето надвор од патот.

S.CS UNIVERSAL

Полуприколката со церада S.CS UNIVERSAL е исплатлива со можноста за разни намени при транспортот на општ товар. Оптималната искористеност на товарниот простор, интелигентните решенија за брзо товарање и едноставното прицврстување на товарот ја прават приколката универзално приспособлива.
Искусете повеќе

M.CS

При транспортот на општ товар сè се сведува на кратко времетраење и оптимална искористеност на товарниот простор. Камионот со приколка со церада M.CS овозможува голема економичност, благодарение на големиот товарен волумен со одлична подвижност. Одличните решенија за товарање и истоварање овозможуваат повеќе придобиено време.
Искусете повеќе

S.CS MEGA

Полуприколката со церада S.CS MEGA со конструкцијата VARIOS е соодветна за возен парк со мега и стандардни камиони. Со второто возно ниво може флексибилно да се приспособи на соодветната висина на петтото тркало.
Искусете повеќе

Z.CS

Приколката со церада со централна оска Z.CS е совршено надополнување на камионот со приколка со церада. Како приколичар со голем волумен со функцијата за товарање со мост, покрај страничното товарање и истоварање, приколката со церада со централна оска Z.CS гарантира и товарање и истоварање од задната страна. Со едноставни и пристојни можности за прицврстување, општиот товар се транспортира безбедно и достојно.
Искусете повеќе

S.CS FIXED ROOF

Полуприколката со церада S.CS FIXED ROOF е идеалното возило за стандардите во Велика Британија. Со поголеми дозволени вкупни тежини и висини, поголемиот товарен волумен може уште подобро да се користи и да се исполнува потребите на клиентите при транспорт на општ товар.
Искусете повеќе