M.CS

M.CS

При транспортот на општ товар сè се сведува на кратко времетраење и оптимална искористеност на товарниот простор. Камионот со приколка со церада M.CS овозможува голема економичност, благодарение на големиот товарен волумен со одлична подвижност. Одличните решенија за товарање и истоварање овозможуваат повеќе придобиено време.
MCS with POWER CURTAIN
Chassis
  • Страница
  • Опрема за товарање со мост
  • Заден дел
  • под
  • Покрив
  • Прилагодување на висината
Страница
Опрема за товарање со мост
Rear
Floor
Покрив
Прилагодување на висината
  • Цврстина
  • Точки и средства за врзување
Цврстина
Lashing points and aids

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!