Services

Services

Во Schmitz Cargobull ќе најдете сеопфатен опсег на услуги кои ќе ве поддржат во секојдневниот транспорт. Од наменски услуги за приколки до иновативни решенија засновани на телематика до посебна област за нашите сервисни партнери.
Service Partner

Сервисни партнери

Добре дојдовте во делот за сервисни партнери, во кој ќе ги најдете сите потребни информации за справување со гаранција, техничка поддршка, систем за поправки на Cargobull и резервни делови.
Искусете повеќе

Услуги за приколки

Кај Schmitz Cargobull добивате меѓусебно поврзани услуги, коишто ги покриваат сите потреби околу приколката низ целиот период на употреба.
Искусете повеќе

Data Services

Во светот на дигиталните услуги Schmitz Cargobull ќе ги најдете сите сервисни решенија за телематиката TrailerConnect®, центарот за управување со податоци и корисни апликации за возачи и диспечери.
Искусете повеќе