Хемија

Хемија

За заштита на луѓето и околината, транспортот на хемикалии подлежи на особено строги прописи. Притоа безбедноста е најголем приоритет. Schmitz Cargobull нуди возила со нелизгав под, ADR-опрема за опасен товар и најмодерни и флексибилни средства за прицврстување на товарот.
S.CS Universal curtainsider semi-trailer - robust, flexible with universal uses

S.CS UNIVERSAL

За транспортот на хемикалии се поставени строги услови. Полуприколката со церада S.CS UNIVERSAL ги нуди вистинските решенија за прицврстување октабини и големи пакувања при транспорт во хемиската индустрија
Искусете повеќе
S.KO EXPRESS dry-freighter box body semi-trailer

S.KO EXPRESS

Конструкцијата од FERROPLAST® на полуприколката со тврда страна S.KO EXPRESS не пропушта пареа и го штити товарот од временски влијанија и кражба. Со прицврстувањето на товарот и системот за товарање на кат е совршена за транспорт на хемикалии. Рамни површини во внатрешноста на возилото го штитат товарот од оштетување при транспорт.
Искусете повеќе