Сува роба

Сува роба

Многу видови товар мора да се транспортираат безбедно и пред сè суво. За да се транспортира сувата роба достојно и ефикасно, Schmitz Cargobull нуди разни возила со тврда страна.
S.KO EXPRESS dry-freighter box body semi-trailer

S.KO EXPRESS

Безбеден, чист и ефикасен транспорт на чувствителна роба. Со функциите на телематиката TrailerConnect® добивате достоен транспорт и постојан преглед врз товарот и возилото.
Искусете повеќе
Efficient transport of dry freight with the M.KO EXPRESS truck.

M.KO EXPRESS

Моторното возило со приколка со тврда страна M.KO EXPRESS е совршен партнер за безбеден транспорт на општ товар што мора да остане сув.
Искусете повеќе
Efficiently handle distribution transport work.

Z.KO EXPRESS

Приколката со тврда со централна оска Z.KO EXPRESS нуди оптимално решение кога се работи за безбеден транспорт на сува роба.
Искусете повеќе
S.KO EXPRESS dry-freighter box body semi-trailer