Земјоделство

Земјоделство

Земјоделските производи или друг товар со помала густина може чисто и безбедно да се транспортираат во алуминиумската конструкција со голем волумен на полуприколката S.KI LIGHT.
 • ТипПолукипер
 • КонструкцијаКонструкција од алуминиум
 • Волумен38 - 59
 • Должина на типот8.2 / 9.6 / 10.5
 • Висина на конструкција1.900 -2.300mm
 • Оски3
 • ШасијаЧелик
 • УпотребаЗемјоделски производи / обичен товар со помала густина (на пр., жито, пченка, шеќерна репка, компири) / товар за на палета
The S.KI LIGHT bulk tipper semi-trailer with aluminium box body for agricultural and forestry goods
 • Шасија
 • Шасија
 • Осветлување
 • Дополнителни делови
Chassis
Running gear
Осветлување
Side marking lights for enhanced road safety

Светла за странична сигнализација

Трепкавите светла за странична сигнализација (SML) помагаат да се спречат несреќи при вртење. Кога возачот ќе го активира трепкачот, трепкаат и светлата за странична сигнализација на полуприколката и ги информираат соучесниците во сообраќајот за вртењето.
Искусете повеќе
Дополнителни делови
 • Конструкција
 • Кров и капаци
 • работната површина
 • Заден дел
 • Под и страничен ѕид
Конструкција
Кров и капаци
Arc-shaped roller tarpaulin for the S.KI tipper semi-trailer

Закривен кров на намотување

Церадата може брзо да се затвори од подот преку долгиот среден затегнувач. Олабавувањето на церадата на предниот и задниот ѕид недостасува кај овој систем за покривање.
Искусете повеќе
работната површина
Standard working platform for the S.KI tipper semi-trailer

Работна површина со приспособување на висината

Стабилната и тежински оптимизираната алуминиумска работна површина се монтира на предниот ѕид по желба, ја олеснува употребата на церадата и овозможува голема безбедност.Поединечно приспособување на висината на платформата.
Искусете повеќе
Working platform for the S.KI LIGHT

работната површина

Работната површина со нелизгав под, помош при качување и позиција за паркирање за хидрауличното црево овозможуваат едноставно и безбедно работење со церадата.
Искусете повеќе
Rear
Floor
Simply transport more with the aluminium box body of the S.KI LIGHT tipper semi-trailer

Заштитни плочи

При често товарање и истоварање со агресивни материјали, деловите на конструкцијата што често подлежат на влијание може да се опремени со заштитна плоча, со што се продолжува трајноста.
Искусете повеќе
 • Апликација S.KI Control
 • Систем за притисок во гуми
 • за приказ за истрошеност на плочки
Апликација S.KI Control
Operation of the tipper semi-trailer using the S.KI Control app

S.KI control app

The S.KI tipper semi-trailer can be remotely operated by tablet or smartphone via a Wi-Fi interface and an app. This enables control of the air suspension, well cover and other elements.
Искусете повеќе
Систем за притисок во гуми
за приказ за истрошеност на плочки
Brake pads always in sight

за приказ за истрошеност на плочки

Приказот за истрошеност сигнализира порано, ако треба да се замени плочка на кочница и овозможува поголема безбедност при патниот сообраќај, го намалува времето на неактивност на пат и не предизвикува дополнителни трошоци.
Искусете повеќе

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!