S.CS FIXED ROOF

S.CS FIXED ROOF

Полуприколката со церада S.CS FIXED ROOF е идеалното возило за стандардите во Велика Британија. Со поголеми дозволени вкупни тежини и висини, поголемиот товарен волумен може уште подобро да се користи и да се исполнува потребите на клиентите при транспорт на општ товар.
straight front wall for form-fitting loading
 • Шасија
 • Шасија
Chassis
The MODULOS chassis offers greater reserves of power

Шасија MODULOS

Шасијата MODULOS овозможува поголем резервен капацитет благодарение на поголем линиски товар и оптимална тежина. Поцврст рам на возилото со тркалезни долги носачи направени од едно парче, што се овозможуваат голема стабилност без термичко искривување.
Искусете повеќе
Running gear
 • Страница
 • под
 • Покрив
Страница
S.CS FIXED ROOF sliding tarpaulin

Лизгачка церада

Едноставно ракување за странично товарање и истоварање со два лизгачки столба и една странична церада со 18 копчиња.
Искусете повеќе
Floor
Покрив
Rigid roof for the S.CS Fixed Roof curtainsider semi-trailer

Цврст кров

Цврст и едноделен алуминиумски крив за големи висини и цврстина на конструкција според DIN EN 12642 КОД XL.
Искусете повеќе
 • Систем за притисок во гуми
 • за приказ за истрошеност на плочки
 • Електронски систем за помош при паркирање на рампа
Pressure monitoring system
Brake pad wear indicator
Brake pads always in sight

Brake pad wear indicator

The wear display signals at an early stage when a brake pad needs replacement, ensuring greater safety in road traffic and avoiding downtime and high consequential costs.
Искусете повеќе
Електронски систем за помош при паркирање на рампа
Information on resetting with the electronic ramp approach aid

Електронски систем за помош при паркирање на рампа

Системот помага при паркирање на товарна рампа. Ако се постави возилото во рикверц, системот го информира возачот со светлосни и звучни сигнали за преостанатото растојание зад возилото. Ако приколката се приближува до рампата, возилото само кочи.
Искусете повеќе
 • Цврстина
 • Точки и средства за врзување
 • Нелизгав под
Цврстина
Stanchions inserted into the floor provide for form-fitting load securing

Отвори за столбови

Со столбовите што се ставаат во подот може да се создаде цврстина и се овозможува флексибилно прицврстување на товарот. На тој начин, на пр., може ефикасно да се прицврсти долг товар.
Искусете повеќе
Lashing points and aids
Нелизгав под
Non-slip floor increases the safety of goods and prevents slipping

Нелизгав под

Со сертифицираниот нелизгав под со црна пластична облога се овозможува поедноставно прицврстување на товарот. Товарот стои поцврсто и без употреба на престилки против лизгање.
Искусете повеќе

Сертификати

Опширни сертификати за безбедност при секојдневниот транспорт.

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!