Z.CS

Z.CS

Приколката со церада со централна оска Z.CS е совршено надополнување на камионот со приколка со церада. Како приколичар со голем волумен со функцијата за товарање со мост, покрај страничното товарање и истоварање, приколката со церада со централна оска Z.CS гарантира и товарање и истоварање од задната страна. Со едноставни и пристојни можности за прицврстување, општиот товар се транспортира безбедно и достојно.
MCS with POWER CURTAIN
  • Шасија
Chassis
M.CS curtainsider truck body subframe

Шасија

Оптимална заштита од корозија со поцинкувана основа и дополнителни делови овозможува долготрајност и зачувување на вредноста.
Искусете повеќе
  • Страница
  • Опрема за товарање со мост
  • Заден дел
  • Покрив
  • Прилагодување на висината
Страница
Опрема за товарање со мост
Equipment for the M.CS_Z.CS through-loading truck

Опрема за товарање со мост

Кратко време на товарање со опремата за товарање со мост M.CS/Z.CS или M.KO/Z.KO погодна за пристап со палетарка. До 38 евро-палети можат лесно да се товараат и истовараат, без да треба да се откачи возилото од приколката.
Искусете повеќе
Rear
Покрив
Прилагодување на висината
Adjustment of the body to the load volume with the VARIOS body

VARIOS

Флексибилно приспособете ја висината на конструкција со TÜV-сертификат на разни висини на петтото тркало. Товарниот волумен се зголемува многу лесно и истовремено се зачувува вкупната дозволена висина
Искусете повеќе
  • Цврстина
  • Точки и средства за врзување
Цврстина
Lashing points and aids

Сертификати

Опширни сертификати за безбедност при секојдневниот транспорт.

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!