Договори за услуги

Договори за услуги

Функционална приколка е основниот услов за вашиот успех. Затоа не правете компромиси и оставете на професионалците кога се работи за движење.
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Предности

Ја зачувувате целата контрола врз трошоците и можете да се концентрирате на бизнисот. Ние преземаме сe останато и се грижиме за вашата подвижност. Лицето за контакт кај одделот за делови и сервисирање на Schmitz Cargobull ги координира проверките и одржувањата, како и справувањето со финансиите.

Три типа договори за целосна услуга

Договорите за целосна услуга ви даваат целосна контрола врз трошоците, а ние сме одговорни за координацијата за проверки и одржување.

 • Приколка со целосна услуга
 • Ладилник со целосна услуга
 • Гуми со целосна услуга


Печатач за температура

Приколка со целосна услуга

Договорот за целосна услуга опфаќа поправка и одржување нови и употребени возила и од други произведувачи. Понудата со услуги опфаќа:

 • Преземање на трошоците за замена на потрошните делови, заедно со материјалните и работните трошоци
 • Редовни проверки кај еден од нашите 1700 сервисни партнери низ цела Европа
 • Преземање на трошоците за законски пропишаните проверки, како на пример главна проверка
 • Помош при дефект низ цела Европа со гаранција за плаќање преку Cargobull Euroservice

Ладилник со целосна услуга

Целосната услуга за ладилникот* опфаќа одржување, проверки и поправки на оштетени делови со вклучен материјал и работни трошоци. Се опфаќа:

 • Преземање на трошоците за замена на потрошните делови, заедно со материјалните и работните трошоци
 • Одржување според инструкциите на произведувачот и софтверски ажурирања
 • Разни дополнителни услуги, како трошоци за возење, проверка на дебелина, чистење на испарувачот и калибрирање на термографот
  * Достапно за ладилници на Schmitz Cargobull, Thermo King и Carrier

Гуми со целосна услуга

Пакетот со целосна услуга за гуми целосно ги покрива трошоците за истрошените и дупнатите гуми. Тоа значи:

 • Трошоците за замена на истрошените гуми и преземање на трошоците за насилно оштетените гуми*
 • Служба за дефекти низ цела Европа со гаранција за плаќање до 3000 €
 • Редовни проверки на возниот парк
 • Над 1500 партнери за сервисирање на гумите низ цела Европа
 • И над 2500 партнери за гуми преку производната мрежа
 • Сервисирање на самото место во вашите простории*
  (* дополнителна опција)

Осигурување при неисправност

Осигурување при неисправност е ексклузивна заштита при дефекти низ цела Европа кога купувате приколка од Schmitz Cargobull. Од основна заштита, преку опфаќање на материјалните трошоци до трошоците за гуми, секој купувач може да си создаде поединечен пакет за заштита.

Осигурување при неисправност

Предности на заштитата од дефекти низ цела Европа

Систем за поправки на Cargobull

Појасен преглед на трошоците за одржување и сервисирање

Квалитет за утврдени цени

Системот за поправки Cargobull на Schmitz Cargobull им овозможува информации на нашите сервисни партнери за употреба на материјали, процес на работа и потрошено време. Оригиналните резервни делови се добиваат по утврдена цена.
Затоа во сите наши сервисни центри ќе добиете ист квалитет со утврдени услови во согласност со строгите стандарди на Schmitz Cargobull.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!