S.CF 45’ EURO LIGHT

S.CF 45’ EURO LIGHT

Контејнерската шасија S.CF 45‘ EURO LIGHT е опремена за транспорт на тунелски контејнери 40‘ и контејнери 45‘-EG. Поради малата празна тежина добивате повеќе носивост, помала потрошувачка на гориво и одличен сооднос меѓу трошоците и употребливоста.
The S.CF 45' EURO LIGHT is equipped as standard to transport 40' tunnel containers and 45' Euro containers.
  • Шасија
  • Шасија
  • Брави
Chassis
Running gear
Брави

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за: Договори за услуги

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за: Телематика

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за: Финансирање

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!