Доли

Доли

Квалитетен елемент за спојување за долг камион или за концептот EcoDuo. Можни се бројни комбинации, од конструкција за моторно возило во комбинација со полуприколка до камион со закачена полуприколка.

Идеално надополнување за камионот

Модуларниот концепт од споени стандардни возила нуди економични и еколошки предности.

Вртливо петто тркало

Служи како спојка помеѓу моторното возило и полуприколката.

Повеќе за:Вртливо петто тркало
Fifth wheel

Едноставен пристап до терминалната линија

Терминална линија со стандардни приклучоци поставена на вратилото. Може да се испорача и со брзата спојка Duo-Matic (дополнителна опција).

Повеќе за:Едноставен пристап до терминалната линија
Anschlussleiste

Модуларен дизајн и докажана технологија

Поцинкувана шасија и оска ROTOS со издржлив систем за кочење и
квалитетна опрема.

Повеќе за:Модуларен дизајн и докажана технологија
Modulares Dolly

Пластичен калник

Триделна изведба. За приспособување на висината на петтото тркало од 1050 до 1100 mm може да се извади средниот дел.

Повеќе за:Пластичен калник
Kunststoff-Einzelrad-Kotflügel