M.KI со термоизолација

M.KI со термоизолација

Моторните возила со кипери M.KI со заоблена конструкција од челик и целосна термоизолација според DIN 70001 овозможуваат транспорт на помали количини асфалт при изградбата на патишта.
 • ТипМоторно возило со конструкција со заден кипер
 • КонструкцијаЗаоблена конструкција од челик со целосна изолација
 • Волумен18
 • Должина на типот5.5
 • Висина на конструкција1.460mm
 • ШасијаЧелик
 • УпотребаМешавина (Асфалт)
Your consent is required to load this content!

To display this content, we use services of a third-party provider. This service may collect activity data. Click here to give your consent so that you can view the content.
Truck Tipper Body with Themo-Insulation
 • Шасија
 • Дополнителни делови
Chassis
The galvanised and extremely torsion-resistant subframe enables it to be fitted to all popular manufacturers' trucks

Рам и шасија

Конструкциите за моторни кипери оптимално се комбинираат со избраните моторни возила. Поцинкуваниот рам, екстремно отпорен на свиткување овозможува конструкција на моторни возила од сите произведувачи и го прави возилото издржливо, безбедно и ефикасно.
Искусете повеќе
Дополнителни делови
 • Конструкција
 • Заден дел
 • Кров и капаци
Конструкција
Rounded steel body for the M.KI truck tipper body

Заоблена челична конструкција

Цврста конструкција за кипење со длабока тежинска точка и поголема стабилност благодарение на широкиот под.
Помошниот рам, отпорен на свиткување, ги спојува камионот и конструкцијата во една издржлива, сигурна и ефикасна единица.
Искусете повеќе
Заден дел
Кров и капаци

Сертификати

Опширни сертификати за безбедност при секојдневниот транспорт.

Service contracts

The right service contract gives you full control over the costs and we make sure that you stay mobile!
Повеќе за:Service contracts
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Telematics

TrailerConnect® telematics provides you with all the information you need on your trailers.
Повеќе за:Telematics
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Financing

We can provide you with an individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.
Повеќе за:Financing
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!