Полуприколка со тврда страна S.KO COOL возило со ладилник

Систем за товарање на кат.

Повеќе капацитет по потреба.

Уредот за товарање на кат за помалку од минута се справува со двојната количина на места за палети во ладилникот и исто така лесно се демонтира: На тој начин, без многу труд добивате дополнителен товарен капацитет кога и да посакате.

1. Систем за товарање на кат со вертикалните шини поставени во ѕидот.
2. Непотребна греда под покривот: Воздушните канали остануваат слободни.
3. Едноставното ракување го забрзува товарањето: Кај новиот систем за товарање на кат гредата лесно се поставува и лесно се прилагодува висината.

Систем за товарање на кат со вертикалните шини поставени во ѕидот.Непотребна греда под покривот: Воздушните канали остануваат слободни.Едноставното ракување го забрзува товарањето: Кај новиот систем за товарање на кат гредата лесно се поставува и лесно се прилагодува висината.