M.KO EXPRESS

M.KO EXPRESS

За курирска и експресна испорака и испорака на пакети во градската логистика или при долги релации, возилото со приколка со тврда страна M.KO EXPRESS е брзо и достојно решение.
Efficient transport of dry freight with the M.KO EXPRESS truck
  • Шасија
  • Подготовка на спојката
Chassis
Subframe can be fitted to all popular trucks.

Рам и шасија

Нашиот поцинкуван рам може да се монтира на моторното возило, во зависност од произведувачот. Опремата и дополнителните делови лесно се прицврстуваат на рамот. Благодарение на зашрафената конструкција, компонентите може лесно да се менуваат, со што се намалуваат трошоците за одржување и поправка.
Искусете повеќе
Подготовка на спојката
Trailer coupling with all the necessary connections for the trailer.

Подготовка на спојката

Оптимално подготвено: Спојка со сите потребни приклучоци за приколката. Типот на спојката може да варира, меѓудругото и поради позицијата на спојката, типот на електричните и воздушните приклучоци и уредите за спојување.
Искусете повеќе
  • Страница
  • Товарање на кат
  • Заден дел
  • Осветлување
Страница
Interior
High loading volume with the double-decker system.

Товарање на кат

Флексибилна и поголема искористеност на возилото благодарение на системот за товарање на кат. Идеален за роба што не се товара на кат. Системот овозможува непрекинато товарање преку две висински нивоа со повеќе делови.
Искусете повеќе
Rear
Side wall
Exterior lighting provides for the safety of the truck and other road users.

Надворешно осветлување

Светлосната сигнализација и предното и задното осветлување на возилото се пропишани законски. Како дополнителна опција може да се добијат и задни и предни светла и предупредувачко светло за задната товарна рампа.
Искусете повеќе
  • Точки и средства за врзување
Lashing points and aids

Сертификати

Опширни сертификати за безбедност при секојдневниот транспорт.

  • Label1000kg
  • Label2000mm
  • Label1.00000mm

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!