Z.KO EXPRESS

Z.KO EXPRESS

За курирска и експресна испорака и испорака на пакети во градската логистика или при долги релации, приколката со тврда со централна сока Z.KO EXPRESS е брзо и достојно решение.
Efficiently handle distribution transport work.
  • Шасија
Running gear
Outstanding driving characteristics, thanks to standard Multi-Ride-Height air suspension

ROTOS

Беспрекорни возни карактеристики благодарение на сериска MRH-пневматска амортизација (Multi-Ride-Height (повеќестепена возна висина)). Поради иновативниот систем за вентилација се создава помалку топлина и плочките на кочниците издржуваат подолго.
Искусете повеќе
  • Товарање на кат
  • Опрема за товарање со мост
  • Заден дел
  • Осветлување
Interior
High loading volume with the double-decker system.

Товарање на кат

Флексибилна и поголема искористеност на возилото благодарение на системот за товарање на кат. Идеален за роба што не се товара на кат. Системот овозможува непрекинато товарање преку две висински нивоа со повеќе делови.
Искусете повеќе
Опрема за товарање со мост
Rear
Side wall
Exterior lighting provides for the safety of the truck and other road users.

Надворешно осветлување

Светлосната сигнализација и предното и задното осветлување на возилото се пропишани законски. Како дополнителна опција може да се добијат и задни и предни светла и предупредувачко светло за задната товарна рампа.
Искусете повеќе
  • Електронски систем за помош при паркирање на рампа
Електронски систем за помош при паркирање на рампа
Information on resetting with the electronic ramp approach aid

Електронски систем за помош при паркирање на рампа

Системот помага при паркирање на товарна рампа. Ако се постави возилото во рикверц, системот го информира возачот со светлосни и звучни сигнали за преостанатото растојание зад возилото. Ако приколката се приближува до рампата, возилото само кочи.
Искусете повеќе
  • Точки и средства за врзување
Lashing points and aids

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!